Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання з підготовки та проведення районних заходів до Дня Збройних Сил України та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 27.11.2019 15:08
Кількість переглядів: 371

27 листопада 2019 року під керівництвом першого заступника голови адміністрації Олега Каруна за участю голови районної ради, начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації, представників Волочиської ОТГ, районного війського комісара, голови районного осередку Всеукраїнської громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна»  відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення районних заходів до Дня Збройних Сил України та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

День Збройних Сил України - свято мужніх і сильних військових, які ризикуючи собою стоять на варті миру, захищають національну безпеку і наші життя. Саме вони – українські воїни, віддані до останнього присязі, є обличчям нової української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє.

У ході засідання розглядалися питання щодо проведення святкового концерту, нагородження грамотами та цінними подарунками, покладання квітів до Меморіалу Слави.

Так, 6 грудня, до Дня Збройних Сил України, у малому залі ЦКД «Гармонія» о 14.00 год. відбудеться офіційна частина. Далі, о 14.30 год. святкова концертна програма.   

14 грудня в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми  вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.У ході засідання  Олег Васильович звернув увагу  на подвиг тих людей, які не розуміючи наслідків аварії, кинулися рятувати людство від невидимого  ворога.

У навчальних закладах та клубно-бібліотечних установах району проводитиметься низка просвітницьких заходів: лекцій, уроків, бесід, виставки, які висвітлюватимуть масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів. 

Так, 13 грудня, до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у малому залі ЦКД «Гармонія» о 11.00 год. відбудеться офіційна частина. Далі, о 11.30 год. святкова концертна програма.   

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора