Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання організаційного комітету з підготовки та проведення районних заходів до Міжнародного дня осіб з інвалідністю

Дата: 27.11.2019 14:48
Кількість переглядів: 576

Сьогодні, 27 листопада, під керівництвом першого заступника голови адміністрації Олега Каруна за участю начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації, голів районного товариства інвалідів та громадської організації "Поклик серця",  представників  Волочиської ОТГ,  відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення районних заходів до  Міжнародного дня людей з інвалідністю.  

3 грудня увесь світ вшановує людей з обмеженими можливостями, аби вкотре нагадати суспільству, що такі люди особливі і потребують всебічної уваги до себе. Цей день є доброю нагодою звірити, що вже зроблено, і що необхідно зробити для формування гідних умов життя даної категорії людей, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

Першочергово розглядалися питання щодо надання адресної допомоги, та вирішення соціальних проблем зазначених категорій населення, організації урочистих заходів до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Отже, 3 грудня 2019 року о 13.00 год. у великому залі ЦКД "Гармонія" розпочнеться урочиста частина із виступів першого заступника голови райдержадміністрації та голови районної ради, голів районного товариства інвалідів та громадської організації "Поклик серця" Волочиської ОТГ, представника благодійного фонду "Ми поруч" із врученням грамот та цінних подарунків. Далі, о 13.30 - концертна програма за участю творчих людей з особливими потребами та аматорських колективів закладів культури району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора