Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітали працівників культури з професійним святом

Дата: 08.11.2019 12:34
Кількість переглядів: 397

8 листопада 2019 року в приміщенні ЦКД «Гармонія» ім. М.Чепелюка відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського  дня  працівників  культури та аматорів  народного мистецтва.

Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми носії  традицій, звичаїв сіл, селищ, району, зрештою, країни, в якій ми живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.  

Перед офіційною частиною свята усі охочі під музичний супровід могли насолодитися виставкою майстрів образотворчого, декоративно-ужиткового, народного мистецтва.  

 Творчого натхнення, нових перемог, усіляких особистих гараздів працівникам культури та запрошеним народним майстрам побажали перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун, міський голова Костянтин Черниченко, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Валентина Ряба. 

До працівників галузі із привітальним словом звернувся начальник відділу культури та туризму міської ради Володимир Матусяк. У його виступі йшлося про творчі здобутки протягом року, досягнення у фінансово-господарській роботі, укріплення матеріально-технічної бази установ.

Святковий настрій створили номери художньої самодіяльності від творчих колективів ЦКД «Гармонія».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора