Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хмельницький рибоохоронний патруль провів нараду із суб’єктами аквакультури

Дата: 07.11.2019 09:29
Кількість переглядів: 321

Фото без описуП’ятого листопада працівниками Управління Держрибагентства у Хмельницькій області проведено нараду із суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері аквакультури. Захід відбувся в приміщенні Волочиської районної державної адміністрації.

У заході взяли участь виробники продукції аквакультури, представники Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області, Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини та Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області, Управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації.

Спеціалісти відділу іхтіології та регулювання рибальства Управління Держрибагентства у Хмельницькій області наголосили на дотриманні норм зон аквакультури та зональної рибопродуктивності. Відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 30.01.2013 № 45 «Про затвердження Зон аквакультури (рибництва) та рибопродуктивності по регіонах України» розрахункова рибопродуктивність для Хмельницької області при екстенсивному (випасному) веденні господарства становить 5 ц/га, а при інтенсивному (годівлі) – 14 ц/га.

Також під час зустрічі обговорили такі проблемні питання: помилки, які виникають при заповненні форми звітності № 1 – А риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 20__р.», терміни її подання та надано роз’яснення інших законодавчих актів у сфері аквакультури. Окрім того, виробникам продукції аквакультури нагадали, що за систематичне неподання звіту про обсяги виробництва продукції аквакультури, невиконання норм чинного законодавства або укладених договорів оренди, Хмельницький рибоохоронний патруль ініціюватиме припинення дії договорів оренди.

Хмельницький рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись норм законодавства. У разі виникнення будь-яких питань щодо подання звіту № 1А-риба (річна) ви можете звернутися до спеціалістів Управління Держрибагентсва у Хмельницькій області за адресою: 29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 257/1 або за номером телефону:  (0382) 79-20-88

 


Прес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора