Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали з професійним святом працівників соціальної сфери

Дата: 01.11.2019 15:10
Кількість переглядів: 308

Фото без описуСьогодні, з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери,  відбулися урочисті   заходи.

З професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм подолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід із  скрутної ситуації, привітали заступник голови  районної державної адміністрації Віталій Пендилюк, голова районної ради Сергій Пазюк, заступник міського голови Оксана Пендрак, керуючий справами  Війтовецької ОТГ Анатолій Береза, голова  Наркевицької ОТГ Любов Гула. 

До привітань приєднався і благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Валентина Ряба привітала зі святом присутніх та нагородила грамотами та грошовими винагородами.

З нагоди свята кращим працівникам соціальної сфери вручено спільні грамоти районної державної адміністрації та районної ради, Волочиської, Війтовецької та Наркевицької ОТГ.  

«Кажуть, добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери. Ви покликані допомагати, нести в світ милосердя. Ви даруєте людям надію на краще, вчасно подаючи  руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з вас слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя,  - підсумував у вітальному слові Віталій Пендилюк.

Сьогодні ми вітаємо Вас, шановні працівники соціальної сфери, з професійним святом. Сьогодні всі теплі слова і побажання для Вас. Ви цього заслуговуєте, бо, зазвичай, звикли самі дарувати тепло іншим, підтримувати словом, порадою. Переконані, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну професію.

Святковий настрій створили номери художньої самодіяльності від творчих колективів ЦКД «Гармонія».

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора