Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання організаційного комітету до дня працівників соціальної сфери

Дата: 29.10.2019 15:18
Кількість переглядів: 268

Фото без описуЩороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Сьогодні, 29 жовтня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Віталія Пендилюка відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у районі заходів з відзначення Дня працівника соціальної сфери.

Участь у засіданні взяли керівник апарату райдержадміністрації, представники Волочиської міської ради та благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», керівники соціальних служб району.

1 листопада ми будемо відзначати День працівників соціальної сфери, які, безперечно, заслуговують на увагу з боку влади за свою нелегку щоденну працю, а тому буде доречно організувати свято, яке стане для них подарунком та відпочинком”, - зазначив Віталій Володимирович, розпочинаючи засідання.

Під час наради обговорено План виконання заходів та прийнято ряд відповідних рішень.

Так, було погоджено час і місце проведення заходів. Вирішено провести  заходи, приурочені Дню працівника соціальної сфери - 1 листопада (п’ятниця) о 14-00 год. в малому залі ЦКД «Гармонія». Окрім цього, планується відзначити кращих працівників галузі спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора