Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДЛЯ ДИТИНИ-СИРОТИ ВОЛОЧИСЬКОГО РАЙОНУ ПРИДБАЮТЬ ЖИТЛО ЗА БЮДЖЕТІ КОШТИ

Дата: 25.10.2019 11:27
Кількість переглядів: 343

Законом України "Про державний бюджет" передбачено субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм, виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Відповідно до вищевказаного Закону з державного бюджету на придбання житла або грошової компенсації та поліпшення житлових умов для дітей відповідних категорій Волочиського району у 2019 році також будуть виділені певні кошти.

Наразі прийнято розпорядження районної державної адміністрації "Про комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію". Затвержено склад комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.

25 жовтня відбулось засідання комісії. В ході роботи члени комісії ознайомилися із Постановою КМУ № 616, якою затверджено Порядок та умови надання у 2019 році вищезазначеної субвенції.

На засіданні вирішено виплатити грошову компенсацію для придбання житла Остаповій (Зініній) Світлані Олегівні, особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, в сумі триста п’ятдесят три тисячі п’ятсот двадцять чотири гривні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора