Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Українського козацтва у Купільській ЗОШ

Дата: 15.10.2019 11:41
Кількість переглядів: 303

Фото без описуЗ нагоди відзначення Дня Захисника України, Дня Українського козацтва у Купільському опорному навчальному закладі проведено турніри з волейболу та з шашок. Організатори спортивного свята - сектор молоді, спорту, культури та туризму Волочиської рда та Купільський ОНЗ, за фінансової підтримки Благодійного фонду С. Лабазюка "Ми поруч" . Учасники змагань - команди Війтовецької , Наркевицької ЗОШ та Купільського ОНЗ. У волейбольному турнірі перше місце дісталось господарям змагань, друге та третє відповідно - Наркевицькій та Війтовецькій ЗОШ.
У змаганнях з шашок серед дівчат безперечним лідером стала Гайка Вікторія (с.Попівці), срібною призеркою - Коцик Анастасія (с. Купіль), а бронзу між собою розділили аж троє дівчаток - Красільна Олександра, Кізімова Ксенія (с. Купіль) та Якимищенко Альона (с. Попівці).
Приємно перебувати в атмосфері спортивного завзяття, дружньої конкуренції та жаги до перемоги. Адже юні козаки та козачки - майбутні захисники Вітчизни, справжні патріоти , що пишаються своєю національною приналежністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора