Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня захисника України

Дата: 08.10.2019 14:58
Кількість переглядів: 921

Фото без опису8 жовтня під керівництвом першого заступника голови адміністрації Олега Каруна відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня захисника України.

Учасники оргкомітету висловили пропозиції щодо організації заходів з вшанування захисників нашої держави, які у різні часи з гідністю виконували та виконують і нині свій громадянський обов’язок.

  Заходи з нагоди Дня захисника України розпочнуться 11 жовтня о 13:30 год., на площі Центральній зі святкової ходи  представників очільників району та міста, ветеранів Другої світової війни, воїнів АТО, воїнів інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на чорнобильській АЕС, трудових колективів організацій та підприємств району,  представників громадських організацій та політичних партій, громадськості. Після чого усі присутні покладуть квіти до Меморіального комплексу другої світової війни, пам’ятника героям АТО, воїнам землякам загиблим в Афганістані, пам’ятних знаків ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та Героям Небесної Сотні.

Далі для усіх учасників зібрання у ЦКД «Гармонія» відбудеться святковий концерт на дану тематику.

Відповідні заходи відбудуться в усіх населених пунктах району, освітніх закладах та бібліотечних установах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора