Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників освіти привітали з професійним святом

Дата: 04.10.2019 15:01
Кількість переглядів: 367

Фото без описуПрофесія вчителя завжди була шанованою у суспільстві, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець і почуттів, прищеплює своїм вихованцям любов до знань, сіє в їх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриває складний духовний світ буття, дає мудрі поради, тому влада в цей нелегкий час робить все можливе, аби гідно оцінити роботу освітян. 

4 жовтня в ЦКД «Гармонія» відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників освіти. З нагоди професійного свята освітян району привітали: заступник міського голови Оксана Клімова; перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун; начальник відділу освіти міської ради Алла Плотнікова; помічник народного депутата України С.Лабазюка Валентина Ряба; представники агрохолдингів  «VITAGRO» та «Волочиськ-Агро»,  які відзначили вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякували педагогам району за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю на благо рідного краю і всієї України та нагородили освітян почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.

“Ми пишаємося професійною та потужною освітянською родиною Волочиського району, завдяки якій формується, виховується, навчається й розвивається наше майбутнє покоління, готове своїм непересічним інтелектом довести Україні і світу, що наша держава є конкурентоспроможною, успішною, багатою”, - підсумував у своєму виступі Олег Карун.

Окрасою дійства став святковий концерт у виконанні творчих колективів району.

У Купільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів завітав на свято заступник голови адміністрації Віталій Пендилюк, який також привітав педагогів, вручивши їм грамоти та цінні подарунки.

Шановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління!Щиро і сердечно вітаємо Вас з Днем працівників освіти! Нехай кожен Ваш день розпочинається усмішкою, а завершується відчуттям задоволення, думки ваші і вчинки проміняться добром і щедрістю, а серце зігрівається щирою вдячністю батьків і ваших вихованців!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора