Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗМІНИ ОДНЕ ЖИТТЯ

Дата: 30.09.2019 12:12
Кількість переглядів: 444

Родин, які з різних причин ще не відчули радість батьківства чимало. У таких людей є шанс почути як їх називають мамою і татом, відчути тепло дитячих долонь, міцні обійми маленьких рученят та щирий сміх сина чи донечки. Кожна дитина на планеті має потребу в підтримці у вигляді люблячих батьків. Тому для дітей, які з тих чи інших потреб опинились в дитячих будинках, усиновлення є єдиним шансом на повноцінний розвиток та гідне життя. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, перебувають у дитячих будинках і загальноосвітніх школах-інтернатах, що забезпечують умови для проживання, виховання, різнобічного розвитку, здобуття освіти, професійної орієнтації та підготовки, тобто готують їх до самостійного життя. Проте, якими б прийнятними не були умови проживання, якими б уважними та турботливими не були вихователі, діти мріють повернутися у рідну сім’ю чи бути усиновленими.

Найголовніша потреба дитини-сироти – мати люблячу, спроможну і турботливу сім’ю. І найбільша допомога для такої дитини – через усиновлення назавжди стати для неї татом та мамою. Усиновлення – одне з найважливіших рішень у житті людини. Адже у такому разі Ви стаєте з дитиною рідними, з усіма відповідними правами та обов’язками. Так починається найбільш неймовірна у вашому житті подорож.

Завдяки усиновленню можна стати кращими батьками для найкращої дитини, разом пишатися її успіхами, проводити родинні свята і будувати плани на майбутнє. 

Кожного дня все більше наших громадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей, обділених долею. Усиновлення – особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами та надбаннями і дитини, і дорослого. Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини.

 

Усиновіть дитину, подаруйте їй сонце…

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора