Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочав свою сезонну роботу один із кращих виробників цукру в Україні - Наркевицький цукровий завод

Дата: 20.09.2019 14:09
Кількість переглядів: 2270

  Фото без опису 20 вересня стало знаковим днем для Волочиського району, адже саме сьогодні розпочав свою сезонну роботу один із кращих виробників цукру в Україні - Наркевицький цукровий завод. Кожен третій кілограм українського цукру виробляється саме на цьому підприємстві. Політика ТОВ «Наркевицький цукровий завод» агропромхолдингу «Астарта-Київ» залишається незмінною вже декілька років поспіль: у розвитку не зупинятися, досягати вищого. Відповідно, у поточному році чималі кошти спрямували на подальшу модернізацію підприємства. Завод – це основне бюджетоутворююче підприємство, завдяки якому підтримуються заклади соціальної сфери на території Наркевицької об’єднаної територіальної громади. Наркевицький цукровий завод щороку сплачує значні суми податків до бюджетів різних рівнів. Жителі округи забезпечені роботою та гідною заробітною платою. На даний час на виробничий сезон до роботи приступили 580 працюючих.

   На урочистому відкритті сезону у стінах заводу зібралось чимало почесних гостей. Не оминув своєю увагою цукроварів перший заступник голови районної державної адміністрації Олег Карун. Олег Васильович щиро привітав усіх працівників та керівництво заводу із цим святом, подякував за плідну співпрацю з органами влади району та побажав щедрих цукрових ужинків. За вагомий особистий внесок у розвиток харчової промисловості району, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм з рук першого заступника отримали почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради Руслан Бочуля, технічний директор заводу, та Світлана Чепка – головний технолог ТОВ «Наркевицький цукровий завод». Пізніше у приміщенні заводу біля каплички відбувся молебен та освячення працівників, усіх цехів та виробничого обладнання підприємства. А далі директор заводу Роман Домбровський провів показову екскурсію та огляд підприємством. За словами Романа Григоровича, за сезон 2019-2020 року планують переробити більше 500 тисяч тонн буряків, виробити 74 тисячі тонни цукру. На сьогоднішній день цукристість буряків складає від 16 до 19%, вихід цукру буде складати 15%.

   Хмельниччина традиційно залишається одним з лідерів у вирощуванні цукрового буряка, тож аграріїв із цим переробним підприємством у Волочиському районі поєднує тривала співпраця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора