Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волочиський район долучився до участі в агропромисловій виставці "Агро-Поділля - 2019"

Дата: 10.09.2019 08:09
Кількість переглядів: 315

У минулу суботу на Хмельниччині відбулася 32-а агропромислова виставка «Агро-Поділля – 2019». Цьогоріч до участі у заході долучилося більше 350 учасників з усіх регіонів України та закордону.

У вітальному слові в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко відзначив, що вже дев’ятий рік поспіль аграрії Хмельниччини є лідерами по урожайності ранніх зернових культур. З чисельності великої рогатої худоби область в Україні займає ІІІ місце, з чисельності поголів’я корів ІІ, по темпах росту виробництва молока І місце в державі. В ході заходу голова облради Михайло Загородний вручив Грамоту Олександру Багазію – трактористу-машиністу с/г виробництва ПП «Аграрна компанія 2004».

До уваги відвідувачів була представлена сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс; обладнання для тваринництва та переробки біомаси; засоби захисту рослин, добрива, насіння; сучасні технології і проекти у сільському господарстві; демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу; ярмарок сільськогосподарської продукції. Кожен з присутніх мав можливість оглянути новітню техніку для господарств, скуштувати та купити високоякісну продукцію вітчизняних товаровиробників. Також для відвідувачів було облаштовано велику кількість цікавих фотозон.

Районна державна адміністрація висловлює подяку Волочиській міській раді (Костянтину Черниченку), ПП «Аграрна компанія 2004» (Петру Лабазюку), ТОВ «Наркевицький цукровий завод» (Роману Домбровському), Волочиському РайСТ (Віктору Слободянюку) та приватним підприємцям Юрію Смику, Олегу Буткевичу, Анатолію Возію, Юрію Юрику, Тетяні Бабич, Наталії Концевич за допомогу у формуванні районної тематичної експозиції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора