Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з питань підготовки та проведення призову восени 2019 року

Дата: 04.09.2019 11:50
Кількість переглядів: 421

 

Фото без опису4 вересня 2019 року перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун провів нараду за участю районного військового комісара В.Романова, начальника районного відділення поліції ГУНП в Хмельницькій області О.Малішевського, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації  з питань підготовки та проведення призову восени 2019 року.

Про аналіз призову жителів району на строкову військову службу восени 2019 року, підготовку та проведення чергового призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, стан ведення військового обліку на території Волочиського району, відбір кандидатів на військову службу за контрактом йшлося в інформації військового комісара В. Романова.

 Він довів до відома присутніх основні вимоги Указу Президента України №22/2019 від 30 січня 2019 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році», постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року №921 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних», вказав на типові помилки, які допускають відповідальні працівники виконкомів місцевих рад при роботі з піднятих питань.

Військовий комісар також наголосив, що з початком нового навчального року слід разом активізувати роботу з військово-патріотичного виховання в закладах освіти, під час проведення культурно-мистецьких заходів в територіальних громадах району з обов’язковим залученням працівників військового комісаріату, земляків-контрактників, учасників АТО/ООС.

Перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун акцентував увагу на напрямках покращення роботи, наголосив на неухильності від виконання завдань під час проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу відповідно до нормативно-правових документів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора