Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися святкові лінійки з нагоди Дня знань

Дата: 03.09.2019 10:19
Кількість переглядів: 548

Фото без описуСьогодні в усіх навчальних закладах району відбулися святкові лінійки з нагоди Дня знань та початку нового навчального року. Школи гостинно відкрили свої двері для тих, хто вперше переступає шкільний поріг.

У святкових лінійках взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун та завідувач сектору освіти райдержадміністрації Тетяна Атаманчук, які з грамотами та подарунками  завітали на свято Першого дзвоника до  Богданівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад»  та Купільської  ЗОШ І-ІІІ ст.

 Заступник голови адміністрації Віталій Пендилюк побував на святі у Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї, голова районної ради Сергій Пазюк  привітав колектив і учнів Поповецької ЗОШ І-ІІ ст.,  Вітаємо педагогічні колективи та учнів, бажаємо всім міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, відмінних оцінок, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Висловлюємо щирі слова подяки вчителям за щоденну напружену, титанічну працю, за те, що сіють добре, вічне, мудре, що не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

По закінченню урочистостей в школах пролунав шкільний дзвінок і діти вирушили в дорогу знань на свій перший урок в затишні навчальні класи.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора