Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Першу річницю створення відзначила військова частина А 0320

Дата: 02.09.2019 16:51
Кількість переглядів: 2785

Фото без опису1 вересня першу річницю створення відзначає Волочиська військова частина А 0320. З цієї нагоди військовослужбовці отримали вітальні слова та Грамоти районної державної адміністрації та районної ради від першого заступника голови адміністрації Олега Каруна та Сергія Пазюка. Також до вітань приєднались перший заступник міського голови Олександр Васильченко та помічник народного депутата України С.Лабазюка Валентина Ряба. 

Військовослужбовці військової частини А 0320 не стоять осторонь у такий важкий для нашої країни час, вони гідно захищали та захищають обороноздатність нашої держави на Сході, де триває війна та проливається кров. Це насамперед свято на честь тих  хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

 " У цей святковий день бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного козацького здоров’я, щастя, добробуту, незламного духу та нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності та міжнародного авторитету Української держави" - перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун.

Слава Україні!

Героям слава!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора