Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації

Дата: 27.08.2019 16:19
Кількість переглядів: 300

Фото без опису27 серпня 2019 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Віталія Пендилюка відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, міської та селищних ОТГ.

На засіданні комісії з питань захисту прав дитини були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням жити в родині, отримувати любов та піклування зі сторони дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.

На розгляд комісії виносилося ряд питань: про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав матері відносно дитини; про порядок участі батька у вихованні та спілкуванні з дитиною; про надання дозволу громадянину на укладення договору дарування квартири на ім’я дитини; про доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянці Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території Волочиського району на ім’я дитини.

Фото без описуУ ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь в обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини, що склалися у долі дітей, прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора