Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Волочиську стартував велопробіг до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2019 11:28
Кількість переглядів: 537

23 серпня разом з усією Україною жителі Волочиського району відзначили свято -  День Державного Прапора України.

О 8:30 синхронно, під звуки гімну на головному флагштоці замайорів великий Державний Прапор України. Цього року право підняти Державний прапор доручено голові районної спілки ветеранів АТО Сергію Чижу та провідній спортсменці, майстру спорту з важкої атлетики Юлії Костінській.

Після урочистого підняття національного прапора, за участю дитячих хореографічних колективів міста відбувся флешмоб та розгортання полотнища державного прапора.

Далі стартував традиційний щорічний велопробіг щоб розпочати у районні святкування 28-ї річниці Незалежності України в такий спосіб, з велосипедами прикрашеними державною символікою до участі у даному дійстві долучились дорослі і діти. Учасниками Велопробігу стали працівники райдержадміністрації, районної ради, міської ради, депутати районної ради, представники колективів ВП Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ», Групи компаній «VITAGRO»,  ТОВ «Волочиськ-агро», ЦРЛ, ЦПМСД, ДРАЦС, Волочиського РЕМ, ЖЕКу,  КПВКГ «Джерело», Волочиського КПТМ "Тепловик", приватні підприємці, молодь, діти,  активні мешканці району та області. Загалом, бажаючих взяти участь виявилось понад 200 осіб.

Метою Велопробігу було зміцнення патріотичного духу жителів району та його гостей, об’єднання молоді та старшого покоління, залучення населення району до занять спортом.

На початку  учасники пройшли реєстрацію, інструктаж, напутні слова від очільників району та вирушили в дорогу. Маршрут пролягав  з м. Волочиськ до с.Гарнишівка. В Гарнишівці учасників  урочисто зустрічали з піснями та короваєм. Після невеликого відпочинку усі повернулись до міста вже знайомим маршрутом, де і фінішували біля стадіону «Юність». Оскільки, учасниками Велопробігу були як  любителі активного відпочинку, так і цілі родини, то ж, по завершені його було визначено переможців у номінаціях найстарший, наймолодший учасник велопробігу та спортивна сім’я, яких і було нагороджено спільними подяками райдержадміністрації, районної ради та цінними подарунками.

І хоча усі стомились після подолання символічних 10 кілометрів маршруту, проте учасники отримали масу позитивних емоцій та задоволення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора