Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці

Дата: 31.07.2019 16:57
Кількість переглядів: 359

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

30 липня 2019 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В.  Пендилюка відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації. 

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів райдержадміністрації, освіти, управління соціального захисту населення, міської та селищних ОТГ.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань: про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав батьків відносно дітей; про порядок участі батька  у вихованні та спілкуванні з дитиною; про надання дозволу громадянину  на укладення договору дарування квартири  на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянці   Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території Волочиського району  на ім’я дитини.

У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини, що склалися у долі дітей, прийнято відповідні рішення.

 Заступник голови райдержадміністрації Віталій Пендилюк зазначив: «За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини - один із пріоритетів, саме тому влада сьогодні докладає максимум   для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора