Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

І знову важка втрата...

Дата: 22.07.2019 14:42
Кількість переглядів: 388

Фото без описуСьогодні на центральну площу міста попрощатися з Героєм російсько-української війни Романом Джерелейком прийшли тисячі людей. Це було важко... Побратими, які приїхали на похорон, згадували про героїзм та відвагу молодого солдата. Він був справжнім патріотом України, у якого дійсно боліло серце за свою Батьківщину.

19.07.2019 року, під час інженерного обладнання позицій, солдат  24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Джерелейко Роман Васильович зазнав кульового поранення від рук ворожого снайпера. Медик, що своєчасно прибув з сусідньої позиції, кваліфіковано надав йому першу медичну допомогу.  

Незважаючи на продовження обстрілу та небезпеку, бійцям вдалось евакуювати важкопораненого солдата Джерелейка. Медики робили усе можливе, щоб врятувати бійця, але, на жаль, велика крововтрата та характер поранення не дали йому шансів на життя і у міській лікарні м. Курахове він помер.

Солдат Джерелейко Роман Васильович, 04.11.1988 р.н. був родом з м.Волочиськ, в  нього залишились матір, батько, а також семирічний син Данило. 

Після прощання та панахиди, Героя поховали на місцевому кладовищі.

Вічна йому шана, слава та пам’ять!

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора