Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

про зміни в пенсійному законодавстві проінформовано працівників райдержадміністрації

Дата: 17.07.2019 14:31
Кількість переглядів: 394

Фото без описуСьогодні, 17 липня начальник Волочиського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Світлана Дмитрук провела зустріч із трудовим колективом Волочиської районної державної адміністрації.

Під час зустрічі присутнім надано роз’яснення щодо призначення пенсії за віком та необхідний стаж для набуття права на пенсію, про зміни які відбулися в пенсійному законодавстві. Окрім того, присутні отримали інформацію про можливість добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Світлана Ярославівна наголосила на важливість легальної зайнятості та дотриманні роботодавцями основних гарантій в оплаті праці найманим працівникам. Проінформувала про нову зручну послугу смс-інформування, зауважила, що за допомогою смс-повідомлень Пенсійний фонд інформуватиме пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, працівників – про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу. Запропонувала зареєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України з метою контролю за даними, що вносяться працедавцями до системи персоніфікованого обліку та впливають на пенсійні права. За допомогою Веб-порталу громадяни можуть взаємодіяти з органами Пенсійного фонду дистанційно, отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в органи Пенсійного фонду.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора