Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Ті, що сильні духом" VII обласна спартакіада "СИЛА ДУХУ"

Дата: 12.07.2019 12:04
Кількість переглядів: 486

Фото без опису"Ті, що сильні духом"

VII обласна спартакіада "СИЛА ДУХУ"

 

 

26 червня 2019 року управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області на базі тренінгового центру Головного управління національної поліції в Хмельницькій області проведено VII обласну спартакіаду серед потерпілих на виробництві«Сила духу».

У спортивному заході взяли участь 121 учасник Хмельницької області з шести видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи. До участі у спартакіаді було залучено Хмельницьку обласну організацію фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, суддівську колегію.

Волочиський район представляли потерпілі на виробництві: Мостовий А.Ю., Микізіль Г.М. (м. Волочиськ), Тимуш І.В. (с. Сергіївка).

 

Всі учасники обласної спартакіади були нагороджені медалями та грамотами, а переможці - кубками та дипломами.

Переможці спартакіади, які зайняли призові місяця здобули право представляти Хмельниччину у фінальних змаганнях VII Всеукраїнської спартакіади «СИЛА ДУХУ», яка відбудеться в м. Ужгород з 17 - 21 вересня 2019 року на базі спортивного комплексу «Юність».

Проведення спартакіади серед потерпілих на виробництві - яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, сповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен громадянин нашої держави. Незалежно від того, хто зайняв призові місця, всі учасники-переможці! Участь в спартакіаді - це вже перемога. Своїми успіхами і досягненнями вони переконливо довели, що сила духу перемагає будь-які життєві труднощі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора