Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Дата: 03.11.2017 15:59
Кількість переглядів: 536

Фото без описуЩороку, в першу неділю листопада в нашій державі відзначають День працівника соціальної сфери.

Так сьогодні, 3 листопада у малому залі ЦКД «Гармонія» відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. На даний захід було запрошено колективи установ та організацій, які надають соціальні послуги населенню у районі. Адже,  великий вклад у сферу обслуговування пенсіонерів Волочиського району вносить колектив Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України. Завдяки налагодженій роботі якого пенсіонери завжди вчасно отримують пенсії, мають змогу безперешкодно отримувати потрібну інформацію та роз’яснення законодавства. Професійно виконують усі поставлені завдання працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, завдяки яким відповідні категорії населення району отримують належні державні допомоги, компенсації та послуги з питань соціального захисту. Ефективно вирішують проблеми зайнятості населення працівники районного центру зайнятості, зусиллями яких постійно знижується рівень безробіття на теренах району. Відповідальною і нелегкою є робота працівників служби у справах дітей райдержадміністрації. На території міста для вирішення соціально-побутових проблем населення плідно працюють працівники комунальної установи Волочиської міської ради «Центр надання соціальних послуг». Послуги у сфері страхування надають працівники відділення виконавчої дирекції фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України у Волочиському районі. Також на території району діють Лонковецький та Кушнирівський будинки-інтернати для громадян похилого віку та інвалідів, працівники яких забезпечують догляд та проживання для осіб похилого віку та інвалідів.

Першими привітального слова було запрошено першого заступника голови районної державної адміністрації О.Каруна та голову районної ради С.Пазюка. Які  подякував всім працівникам соціальної сфери за щоденну клопітку працю з реалізації державної соціальної політики, розв’язання соціальних проблем незахищених категорій громадян – малозабезпечені та багатодітні сім’ї, інвалідів, сиріт, одиноких престарілих. Зокрема Олег Васильович сказав: «На сьогодні соціальна робота є важливою частиною державної соціальної політики. До спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. В чому б не полягала ваша робота, основна мета вашої діяльності – допомога людям».   

Багато теплих слів вдячності працівникам цієї галузі  прозвучало від першого заступника міського голови О.Васильченка, керуючого справами Війтовецької селищної ОТГ А.Берези, заступника голови Наркевицької селищної ОТГ В. Борисюка, представника народного депутата України С.Лабазюка В.Петрука.

Кращим працівникам соціальної сфери було вручено грамоти, подяки  та цінні подарунки.

Після завершення урочистої частини художні колективи ЦКД «Гармонія» подарували для присутніх концертну програму.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора