Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітали освітян з професійним святом

Дата: 03.10.2016 15:54
Кількість переглядів: 981

Фото без описуПротягом багатьох років у першу неділю жовтня  працівники освіти  відзначають своє професійне свято.


«День учителя – одне з найсвітліших свят у нашій країні, це свято, яке залишається з нами назавжди. Праця учителя складна, кропітка і відповідальна. Вона вимагає великих знань, духовних сил, мужності і терпіння.

30 вересня 2016 року у Волочиському  ЦКД «Гармонія», у святково прикрашеній залі зібралися педагогічні працівники, ветерани освіти, гості свята. Свято розпочалося з Гімну України та  хвилиною мовчання за Небесну сотню та загиблих під час проведення АТО.

Цього святкового дня лунало чимало теплих, добрих слів для освітян, які вкладають свою душу у дітей – найдорожче, що є у нас.

Фото без описуПрацівників освіти з професійним святом привітав народний депутат України С. Лабазюк та разом з представниками благодійного фонду «Ми поруч» вручив ветеранам педагогічної праці та кращих освітянам району подяки і цінні подарунки.

Фото без описуДо вітань долучився голова РДА В. Сергійчук. У цей передсвятковий день він зичив педагогам мирного неба, достатку, здоров'я і благополуччя, стабільності і впевненості у завтрашньому дні та за вагомий особистий внесок у розвиток освіти району, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди  свята відзначив кращих працівників спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації та цінними подарунками.

Працівників освіти в цей день вітали і у районі. Так приємні слова привітання в адрес працівників освіти Наркевицької ОТГ висловив голова районної ради С.Пазюк, а заступник голови районної ради В. Сутий привітав освітян Війтовецької ОТГ. Сергій Миколайович наголосив на тому, що у всі часи професія педагога була однією із найважчих, адже саме педагоги мають справу з найціннішим – дітьми, тому ми маємо цінувати та шанувати їхню працю. Педагогів-ветеранів, кращих вчителів та вихователів було нагороджено спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації і цінними подарунками.

Фото без описуПриємним подарунком для присутніх стали яскраві музичні та танцювальні номери. Під кінець свята в.о. начальника освіти РДА Т. Атаманчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради А. Плотнікова подякували за підтримку, розуміння та допомогу народному депутату України С. Лабазюку і його благодійному фону «Ми Поруч», керівництву району: голові РДА В. Сергійчуку,  голові районної ради С. Пазюку, міському голові К. Черниченку та вручили їм оригінальні, власноруч виготовленні подяки.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора