Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приймали вітання працівники сільського господарства

Дата: 21.11.2016 15:52
Кількість переглядів: 847

 

Фото без описуКожного року в третю неділю листопада своє професійне свято – День працівників сільського господарства відзначають усі працівники, чия праця пов’язана із сільським господарством.

18 листопада у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім»  Прем’єр-міністр України В. Гройсман і Міністр аграрної політики та продовольства  Т. Кутовий привітали аграріїв із професійним святом - Днем працівників сільського господарства.

Фото без описуВ. Гройсман зазначив, що 3 млн. громадян, а це - кожний 6-й українець, сьогодні працюють у секторі сільського господарства.

"Ви формуєте 12% внутрішнього валового продукту країни, а з переробкою - усі 17%. Ви є лідером, країна є лідером у міжнародній торгівлі, і ми маємо сьогодні передові позиції щодо постачання нашої аграрної продукції до інших країн світу. Ви є сьогодні рекордсменами - 64 млн. тонн зернобобових культур у цьому році. Вони не даються легко. Передові технології, якісна праця дає сьогодні результати, якими ми, наша країна можемо по праву пишатися", - зауважив Голова Уряду та побажав усім працівникам сільського господарства успіхів, якісних врожаїв і благополуччя.

Фото без описуВ рамках заходу відбулося нагородження аграріїв урядовими нагородами. За вагомий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, Прем’єр-міністр України В. Гройсман вручив Подяку генеральному директору групи компаній «VITAGRO» Лабазюку Петру Петровичу.   

Приємно відмітити, що цьогоріч, з нагоди Дня працівників сільського господарства, Почесною грамотою облдержадміністрації за III місце в першій групі районів, за підсумками роботи в галузі сільського господарства Хмельницької області було відзначено Волочиський район. Крім цього, Подякою Хмельницького міського голови О. Симчишина був нагороджений колектив ВП «Наркевицький цукровий завод» ТОВ «Волочиськ - агро». Відзнаки були вручені під час урочистих заходів з нагоди Дня працівників сільського господарства в обласній філармонії 17 листопада, де Волочиський район представляла делегація на чолі із головою районної ради С. Пазюком, першим заступником голови райдержадміністрації О. Каруном та начальником управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Ю. Марущиним.

Фото без описуУ Волочиську святкування з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулись 18 листопада у ЦКД «Гармонія».

У фойє «Гармонії» усім учасникам урочистостей була представлена  виставка ужитково-прикладного мистецтва, а також проведено конкурс короваїв, які представляли агропідприємства району, об’єднані територіальні громади та сільські ради. За результатами конкурсу було визначено три найкращі короваї: Волочиської ОТГ, групи компаній «VITAGRO» та ТОВ «Волочиськ – агро», без присудження першого, другого та третього місця. Короваї-переможці того дня прикрашали сцену ЦКД «Гармонія», де проходили урочистості.

Урочиста частина свята розпочалась із вшанування хвилиною мовчання усіх тих, хто ціною власного життя захищав та захищає свою Батьківщину та покладання корзини квітів до закладеного каменю під будівництво пам’ятника учасникам АТО.

Фото без описуДалі із вітальним словом до усіх трударів села та представників галузі сільського господарства звернувся голова райдержадміністрації В. Сергійчук, який щиро привітав їх усіх зі святом, подякував за їхню важку щоденну роботу та особистий внесок кожного з них у розвиток сільського господарства і економіки району. Володимир Миколайович також наголосив на тому, що цього року Хмельницька область вкотре підтвердила статус лідера в аграрному секторі на загальнодержавному рівні, адже в цьогорічні жнива намолочено більше 2,8 млн. тонн зерна при середній врожайності понад 57,6 цнт/га, в тому числі ранніх зернових – майже 2 млн. тонн. Волочиський район увійшов в трійку районів із найкращими здобутками.

До привітань приєднався голова районної ради С. Пазюк, який побажав трударям міцного здоров’я, родинного затишку та мирного неба над головою. З нагоди свята, окремих представників галузі сільського господарства голови райдержадміністрації та районної ради В. Сергійчук та С. Пазюк нагородили Почесними грамотами та цінними подарунками.

Привітав трударів району зі святом, вручив Почесну грамоту облдержадміністрації, подяку голови облдержадміністрації,  грамоти обласної ради і Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації та Асоціації сільськогосподарських підприємств кращим з кращих працівникам сільського господарства, радник голови облдержадміністрації В. Брицький, вручивши їм також цінні подарунки.

Працівників сільського господарства із професійним святом привітав і Волочиський міський голова ОТГ К. Черниченко, який крім привітань, окремим представникам галузі вручив відзнаки та цінні подарунки.

До привітань трударів села, із врученням грамот, подяк та цінних подарунків долучилися також Голови Війтовецької та Наркевицької селищних рад ОТГ І. Степанюк та Л. Гула.

Найщиріші привітання та побажання від народного депутата України С. Лабазюка працівникам сільського господарства, з нагоди їх професійного свята, передав помічник нардепа, представник благодійного фонду «Ми поруч»  - В. Петрук, який вручив від благодійного фонду кращим з кращих представникам галузі подяки, квіти та грошові винагороди.

Привітала зі святом працівників сільського господарства і керуюча філією Ощадбанку у Волочиському районі В. Черепащук, вручивши представникам найпотужніших сільськогосподарських підприємств Волочиського району цінні подарунки з нагоди свята.

Вітали трударів району і аматори художньої самодіяльності району, зокрема, працівники ЦКД «Гармонія», вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, працівники та вихованці Волочиської дитячої школи мистецтв, представники Війтовецької та Наркевицької ОТГ та інші, які подарували винуватцям свята та усім присутнім чудові пісні, танці, гру на музичних інструментах, забезпечивши усім гарний, святковий настрій. Наймолодші аматори художньої самодіяльності отримали солодкі подарунки.

Також під час святкування, усі присутні мали змогу переглянути відеоролик про роботу найпотужніших сільськогосподарських підприємств району та скуштувати смачного і запашного короваю, яким пригощали усіх гостей свята.

кого господарства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора