Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Волочиській райдержадміністрації

Дата: 27.10.2016 15:49
Кількість переглядів: 491

Фото без опису26 жовтня відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Волочиській райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови адміністрації О.Каруна, на якому розглядалося питання недопущення поширення збудника АЧС на територію Волочиського району. На засідання були запрошені усі керівники свиногосподарств району, сільські голови, голови об’єднаних територіальних громад району, фахівці ДСНС. Кожному з них було надано перелік завдань та доручень, які у встановлений термін потрібно виконати.

Фото без описуАфриканська чума свиней - найнебезпечніша хвороба свиней, від якої не існує ліків і вакцин. Зараження нею свиней означає знищення всього поголів’я в епіцентрі інфекції, що, відповідно призводить до непомірних збитків як для сільськогосподарських підприємств, так і загалом для економіки району та країни.

Пам`ятайте, у разі загибелі чи захворювання свиней, слід негайно повідомляти службу ветеринарної медицини Волочиського району за тел.: 3-66-39, 14-19-93.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора