Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України

Дата: 25.07.2018 15:46
Кількість переглядів: 698

Фото без опису25 липня під керівництвом голови райдержадміністрації В. Сергійчука відбулось засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. У заході взяли участь керівники району та міста, представники Війтовецької та Наркевицької об'єднаних територіальних громад, сільські голови, представники  апарату райдержадміністрації, благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».

В ході засідання було обговорено основні важливі питання щодо відзначення одного з найголовніших державних свят. Зокрема, було вирішено, що святкові заходи, приурочені до Дня Державного Прапора України та 27-ої річниці незалежності України будуть проходити у Волочиську 23 та 24 серпня цього року.

23 серпня відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, після чого стартує велопробіг, приурочений до Дня Державного Прапора України, а по його завершенню – урочисте нагородження учасників, яке планується провести у трьох номінаціях: «найстарший учасник», «наймолодший учасник» та «сім'я-учасник». До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі. 

24 серпня святкові заходи розпочнуться із покладання квітів представниками влади, установ та організацій до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні та пам'ятнику Т.Г.Шевченку. Далі - відкриття районної Дошки Пошани «Слава і гордість Волочиського району». Потім заплановано  урочисту ходу за участю колективів підприємств та організацій міста та району,  святкова концертна програма, виставка-розпродаж виробів народних умільців, спортивні та розважальні заходи та, звичайно, частування і вечірня концертна програма за участю відомих українських виконавців від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».

Оскільки це було перше засідання організаційного комітету із зазначено питання, було вирішено усі пропозиції детально обговорити та опрацювати, наступне засідання оргкомітету провести орієнтовно 7 серпня поточного року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора