Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено апаратне навчання із працівниками районної державної адміністрації

Дата: 01.10.2018 15:45
Кількість переглядів: 790

Фото без описуСьогодні у малому залі засідань райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Каруна О.В. було проведено апаратне навчання з відповідальними працівниками апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації. Зверталась увага на покращення стану виконавської дисципліни по організації контролю за виконанням документів органів виконавчої влади, дотримуватись вказаних термінів інформування та вчасного реагування на документи вищого рівня. 

Особливої уваги вимагає забезпечення своєчасного і безумовного виконання указів, розпоряджень та доручень Президента України, актів та доручень Уряду України, документів центральних органів виконавчої влади з питань, які стосуються прийняття регіональних програм або вжиття заходів щодо реалізації загальнодержавних програм, Фото без описуспрямованих на вирішення найбільш актуальних питань держави на місцевому рівні. 

Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації необхідно взяти під чіткий особистий контроль питання підготовки документів, які приймаються на виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, голів обласної та районної державних адміністрацій, забезпечувати своєчасне та безумовне їх виконання.

Розглядалось питання щодо Порядку оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою КМУ від 23 серпня 2017 року № 640 (процедура оцінювання проводиться щороку у жовтні – грудні  за період з 1 січня поточного року або з дати визначення завдань і ключових показників до дати прийняття наказу про проведення оцінювання).  Також наголошувалось  на дотриманні алгоритму дій при проведенні оцінювання, а саме на етапах проведення оцінювання та його строках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора