Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась 14 сесія районної ради

Дата: 13.04.2017 15:44
Кількість переглядів: 563

Голова районної державної адміністрації В.Сергійчук взяв участь у 14 засіданні сесії районної ради, яке відбулось 12 квітня під головуванням голови районної ради С.Пазюка відбулося пленарне засідання 14 позачергової сесії районної ради. Також, участь у засіданні взяли 22 депутати, депутати обласної ради В.Чубар та А.Саланський,міський голова К.Черниченко, сільські голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники комунальних підприємств та силових структур.

Фото без описуПеред початком сесії всі присутні привітали заступника голови районної ради С.Сутого з 100-річчям служби карного розшуку,адже він багато років працював у цій службі.

Фото без опису

Про необхідність внесення змін до районного бюджету на 2017рік та прийняття районної програми утримання об’єктів спільного користування в 2017-2018 роках проінформував начальник управління фінансів М.Данчак.

Фото без опису

Присутні розглянули звернення від фракцій ВО «Батьківщина» та  Радикальної партії Олега Ляшка щодо скасування рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, про встановлення абонентської плати за підключення до системи газопостачання та прийняли рішення направити звернення до Президента України, Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради щодо скасування абонентської плати за підключення до системи газопостачання.  Депутати жваво обговорили та прийняли одноголосно рішення направити ще звернення  про недопущення  скасування мораторію на продаж  сільськогосподарської землі.

Фото без опису

Про необхідність проведення Всеукраїнського референдуму з питання заборони продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні, яке ініціювала депутатська фракцій ВО «Батьківщина» перед затвердженням порядку денного, депутати теж прийняли рішення одноголосно.

Фото без опису

Також на  засіданні підтримали звернення депутатів Глибоцької районної ради Чернівецької області до керівництва держави щодо врегулювання комплексу питань щодо транспортних засобів з іноземною реєстрацією; щодо недопущення росту тарифів на електроенергію; щодо тарифів  на електроенергію, яка використовується для  зовнішнього освітлення  населених пунктів; щодо недопущення росту тарифів на електроенергію  в нічний час для освітлення  населених пунктів.

Фото без опису

Розглянувши лист Хмельницької ОДА про створення госпітальних округів Хмельницької області, на сесії прийняли рішення делегувати Чубара В.М. членом госпітальної ради. Розглянувши заяву Лемешка В.Ф., було підтримано рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Волочиської районної ради Лемешка В.Ф».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора