Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 17.11.2017 15:40
Кількість переглядів: 668

Фото без описуСільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку, як зовнішньої так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, золотими руками трударів. Щорічно в останній місяць осені ми відзначаємо День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.

17 листопада у приміщенні міського ЦКД «Гаромнія» відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства України. Захід  зібрав чимало посадовців, керівників агроформувань, невтомних трудівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, заслужених працівників сільського Фото без описугосподарства, колишніх начальників управлінь,  голів та директорів колгоспів та радгоспів.

Розпочалося свято із виставки сільськогосподарської продукції, у якій взяли участь агроформування району.

Урочиста частина заходу розпочалась з внесення на сцену хлібних короваїв урожаю 2017 року та покладання квітів до пам’ятних знаків в парку Слави.

Першими з вітальної промовою до учасників святкового дійства звернулися голова районної державної адміністрації В. Сергійчук та голова районної ради С. Пазюк.

Володимир Миколайович  щиро подякував працівникам і ветеранам сільськогосподарської ниви: «Хочеться висловити усім вам слова Фото без описуглибокої поваги і вдячності за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те,  що від ранкової зорі до заходу сонця, за  будь-якої погоди, ви робите все для того, аби щедро родила наша земля».

Щоб вшанувати нелегку хліборобську працю за високі трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства та з нагоди професійного свята спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації і цінними подарунками були нагородженні кращі працівники сільськогосподарської  галузі району.

Привітати зі з святом трударів приїхала перший заступник начальника головного управління державної фіскальної служби у Хмельницькій області, радник податкової та митної справи І рангу О. Домерат. Яка подякувала хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району.

Не забуває про наших трударів і народний депутат України С. Лабазюк. У сьогоднішньому виступі Сергій Петрович привітав присутніх з професійним святом, зауважив, що сільське господарство одна з найважливіших галузей економіки України. Від працівників сільського господарства залежить, що ми їстимемо Фото без описузавтра, і як ці продукти вплинуть на наше життя. В свою чергу С.Лабазюк привітав ветеранів галузі подяками і цінними подарунками.

Долучились до привітань голови ОТГ району К.Чениченко, Л.Гулв, І. Степанюк. Вони також нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками трудівників галузі.

Після урочистої частини на винуватців свята чекав святковий концерт, у якому взяли участь творчі колективи району. Під час художніх номерів усі охочі глядачі могли скоштувати коровай з нового урожаю.

 

 

 

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора