Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагородили переможців та учасників конкурсу

Дата: 17.11.2016 15:39
Кількість переглядів: 635

Фото без описуПроект ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" активно втілюється в життя у Волочиському районі. Наш район  на конкурсі по відбору місцевих рад Хмельницької області,  двічі перемагав і наші проекти успішно брали участь у Проекті МРГ фаза ІІ і фаза ІІІ.

23 вересня 2016 року на Форумі місцевий  розвиток орієнтований на громаду  оголошено конкурс навчальних матеріалів   «Енергоефективність та  ефективне використання відновлювальної енергії».

Спільним наказом сектору освіти райдержадміністрації та відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради, наказом відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Війтовецької селищної ради та розпорядженням голови Наркевицької селищної ради було оголошено про проведення конкурсу «Енергоефективність та  ефективне використання відновлювальної енергії» серед вчителів навчальних закладів  Волочиського району.

Конкурсні роботи приймалися до 03.11.2016 року. Розглянувши різноманіття представлених робіт всіх учасників конкурсу навчальних матеріалів «Енергоефективність та ефективне використання відновлювальної енергії», комісія визначила переможців і призначила призи у трьох номінаціях:

  • Урок/факультативне заняття з енергоефективності та енергоощадності.
  • Інформування  суспільства/пропаганда енергоефективності.
  • Практичний досвід енергозбереження в навчальному закладі, вдома, на рівні населеного пункту.

Сьогодні, у малому залі районної ради  голова РДА В.Сергійчук,  керуюча справами районної ради О.Трачук та обласний куратор проекту І. Клепач відзначили грамотами та призами переможців конкурсу та нагородили дипломами учасників.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора