Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочато освоєння коштів ДФРР

Дата: 07.10.2016 15:38
Кількість переглядів: 704

Розпочато реконструкцію хірургічного корпусу Волочиської центральної лікарні з влаштуванням шатрової покрівлі над приймальним відділенням та перехідною галереєю.


На території Волочиської центральної районної лікарні знову метушливо і гучно: заклопотано працюють будівельники, у риштування “вбраний” хірургічний корпус на адміністративному боці будівлі замінені старі вікна на металопластикові. І роботи ведуться швидкими темпами із великою кількістю працюючих. Лікарня брала участь у інвестиційному проекті. І виграла це непросте змагання. Інвестиційний проект з реконструкції хірургічного корпусу з утепленням  мінватою, з влаштуванням шарової покрівлі над приймальним відділенням та перехідної галереї, із заміною частини вікон та дверей  загальною вартістю 2747914 гривень. Хоча ці кошти і надійшли уже в другому півріччі, заплановані роботи розпочато дещо пізніше. Але працівники “ТОВ Інвестбуд” працюють інтенсивно і дуже завзято. Керівництво товариства, хоч об`єм робіт великий, обіцяє до кінця року його виконати і освоїти виділені майже 3 мільйони гривень.

Як визнав головний лікар В. Чубар, колектив і адміністрація раді такому “подарунку долі”.  


Довідково.

Загальна кошторисна вартість будівництва – 2747.914 тис. грн. Кошти в сумі 2463.00 тис. грн. передбачено виділити державним фондом регіонального розвитку та співфінансування в сумі 273.60 тис. грн. передбачено виділити за рахунок місцевого бюджету. Розпорядником коштів та замовником будівництва являється Волочиська районна рада та Волочиська центральна районна лікарня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора