Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання оргкомітету з питання підготовки та проведення у районі урочисто-святкових заходів до Дня працівника сільського господарства

Дата: 02.11.2017 15:37
Кількість переглядів: 510

Фото без описуЗ давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Так сьогодні , 02.11.2017  під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука відбулося засідання оргкомітету з питання підготовки та проведення у районі урочисто-святкових заходів до Дня працівника сільського господарства.

На даному засіданні були присутні керівники окремих управлінь і відділів райдержадміністрації, районної ради, об’єднаних територіальних громад, сільськогосподарських формувань району.

Фото без описуПрисутніми розглянуто питання порядку та місця проведення святкових заходів, нагородження, уточнення організаційних та підготовчих питань, визначено відповідальних осіб. Особливий наголос під час засідання було зроблено на відзначенні передовиків сільськогосподарської галузі та вшануванні ветеранів сільського господарства.

Заслухано пропозиції від керівників сільгоспформувань щодо відзначення кращих хліборобів районними відзнаками та обговорив усі моменти підготовки до належного вшанування людей хліборобської праці.

Проведення урочистостей заплановано на 17 листопада 2017 року, у переддень свята, і відбудеться дійство о 14:00 в РБК «Гармонія» .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора