Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено позачергову сесію районної ради

Дата: 13.07.2017 15:36
Кількість переглядів: 531

Позачергова 17 сесія районної ради

Фото без опису

13 липня під головуванням голови районної ради С.Пазюка відбулася позачергова 17 сесія районної ради. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів районної ради, голова райдержадміністрації, депутат районної ради В.Сергійчук, заступники голови райдержадміністрації, керівники відділів та управлінь РДА, сільські голови, представники ОТГ, правоохоронних органів, ЗМІ.Фото без опису

На порядок денний пленарного засідання сесії виносилося два питання, які були детально опрацьовані попередньо на спільному засіданні президії та постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

Про те перед початком роботи сесії до президії сесії надійшла заява щодо затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Це питання було одноголосно підтримано депутатами і включено до порядку денного сесії.

Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік присутніх проінформував начальник управління фінансів райдержадміністрації М.Данчак.Фото без опису

Завідувач сектору освіти райдержадміністрації Т.Атаманчук доповіла про затвердження проектно-кошторисної документації.Фото без опису

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки присутнім проінформував начальник відділу Держгеокадастру у Волочиському районі О.Божук.

По завершенню сесійних питань голова ради проінформував депутатів, що чергова сесія районної ради розпочне свою роботу 14 серпня, також наголосив, що на наступному тижні планується провести виїзне засідання балансової комісії по діяльності Волочиського РЦ ПМСД.

В свою чергу голова райдержадміністрації В.Сергійчук повідомив, що днями проведено нараду з представниками силових структур району з питань підпримання правопорядку і зауважив, що лише спільними зусилями ми зможемо досягти бажаних результатів. Також, Володимир Миколайович наголосив головам ОТГ та сільским головам району на підтриманні належного санітарного стану на підзвітних їм територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора