Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 14.06.2019 15:36
Кількість переглядів: 922

Фото без описуСьогодні, 14.06.2019 року, напередодні Дня медичного працівника, відбулось відкриття реконструйованого приміщення відділення невідкладних станів (приймального відділення) Волочиської центральної районної лікарні. Участь у заході взяли народний депутат України С.Лабазюк, голова райдержадміністрації В.Сергійчук, голова районної ради С.Пазюк, міський голова К.Черниченко.

Після традиційного перерізання стрічки присутні мали змогу бачити як оновлене та облаштоване приймальне відділення.

На проведення ремонтних робіт використано 300 тис.грн. спонсорських коштів наданих благодійним фондом народного депутата України С.Лабазюка «Ми поруч», який цілковито підтримує та сприяє розвитку медичної галузі Волочиського району в цілому та районної лікарні зокрема.

Відкриття цього відділення здійснює цілодобовий прийом хворих та надає їм екстрену (невідкладну) медичну допомогу.

Оновлене приймальне відділення дозволить значно покращити та пришвидшити надання медичної допомоги.

Також до Дня медичного працівника у ЦКД «Гармонія» відбулись урочистості.

До присутніх з вітальними словами звернулись народний депутат України С. Лабазюк, голова райдержадміністрації В.Сергійчук, голова районної ради С.Пазюк, міський голова К.Черниченко, голови Війтовецької та Наркевицької ОТГ, а також заступник генерального директора групи компаній «ВІТАГРО» С.Івченко, заступник генерального директора агрохолдингу «Астарта-Київ» Л. Адамчук.

Споконвіку більше за всі скарби та будь-які надбання цінувалося здоров'я людини. А тому, професія лікаря завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика.
Своєю невтомною працею медики повсякчас демонструють приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом  повертають людей до повноцінного життя, лагідним словом дарують надію на одужання. 

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, чуйність та ммилосердя, активну громадську позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята, кращих медичних працівників відзначили грамотами, подяками подарунками, та грошовими винагородами.  

На завершення заходу відбувся святковий концерт за участю художніх колективів.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора