Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники сільського господарства Волочищини

Дата: 15.11.2018 15:28
Кількість переглядів: 630

 

Фото без описуВідзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Завдяки вашим старанням, знанням, наполегливій праці живуть наші села, робить новий поступ вперед агропромисловий комплекс, який сьогодні є визначальним для економіки району.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.

 З повагою,

голова адміністрації              

Володимир Сергійчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора