Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

підведено підсумки комплексної перевірки щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту населення.

Дата: 20.07.2018 15:27
Кількість переглядів: 721

Фото без опису19 липня у малому залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада по підведенню підсумків комплексної перевірки щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту населення.

На даній нараді голова комісії, заступник начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області полковник Сибіга П.П. наголосив на усіх проблемних питаннях, зауваженнях які були виявлені обласною комісією під час проведення перевірки, зазначивши терміни щодо їх усунення.

Начальникам спеціалізованих служб та сил цивільного захисту району,  членам комісії з питань техногенно-екологічної Фото без описубезпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, головам ОТГ були надані відповідні доручення щодо усунення виявлених недоліків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора