Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОГОЛОШЕНО ПОСЛАННЯ З МИНУЛОГО.

Дата: 07.11.2017 15:25
Кількість переглядів: 477

Фото без описуУ листопадові дні 1977 року з нагоди відкриття Волочиського районного будинку культури «Гармонія» за традицією на фасаді будівлі праворуч від головного входу було запломбовано лист-послання жителів міста для майбутніх поколінь.

07 листопада 2017 року, в рамках відзначення 40-річчя діяльності Центру культури та дозвілля «Гармонія», одного з провідних закладів культури Хмельниччини, відбулося урочисте оприлюднення цього унікального документу. На заході був присутній заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк.

До присутніх звернулися очевидці тих далеких подій, ветерани праці  – колишній завідувач організаційного відділу райкому комсомолу А.Волинець та колишній начальник виробничого відділу підприємства «Міжколгоспбуд» А.Іванович. Почесні гості розповіли цікаві подробиці щодо обставин початку будівництва будинку культури у 1964 році, господарських та виробничих  труднощів, що виникали у ті роки. Відзначено особистий внесок керівних осіб району, представників будівельних організацій,  підприємств, колгоспів, фахівців галузі культури у реалізацію такого значного та важливого для громадськості проекту. Згадано й про роль жителів Волочиська і району, учнів та викладачів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ, бо ж ця справа без перебільшення була

всенародною.

Від працівників культури з привітальним словом звернувся начальник відділу культури і туризму Волочиської міської ради, багаторічний директор РБК «Гармонія» М.Чепелюк.

Кульмінацією урочистостей стало відкриття запломбованої меморіальної дошки та зачитування ведучою тексту послання. Із хвилюванням присутні слухали рядки про мрії і сподівання покоління 1970-их, тогочасний розвиток міста і району, бачення майбутнього та заповіти прийдешнім нащадкам.

Прийнято рішення передати меморіальну дошку та оригінал листа на зберігання у фонди Волочиського історико-етнографічного музею. 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора