Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося пільне засідання президії та постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

Дата: 12.07.2017 15:25
Кількість переглядів: 456

 13 липня 2017 року голова районної державної адміністрації В.Сергійчук прийняв участь у спільному засіданні президії та постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

Фото без опису

Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік проінформував присутніх начальник управління фінансів райдержадміністрації М.Данчак.

Про затвердження проектно-кошторисної документації на виконання капітального ремонту харчоблоку та їдальні Купільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та на виконання капітального ремонту школи розповіла завідувач сектору освіти РДА Т.Атаманчук.

На засіданні депутати одноголосно затвердили порядок денний пленарного засідання 17 позачергової сесії районної ради із двох питань.Фото без опису

Наприкінці засідання голова районної ради повідомив депутатам, що 17 серпня планується провести чергову 18 сесію районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора