Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації В. Сергійчука з Днем працівника лісу

Дата: 12.09.2018 15:21
Кількість переглядів: 748

Шановні працівники лісового господарства!

Ваша нелегка і відповідальна праця спрямована на охорону, збереження та раціональне використання одного з найбільших природних багатств – лісу, найціннішого сировинного джерела і потужного екологічного фактору.

З нагоди професійного свята - Дня працівників лісу, щиро бажаю Вам – досвідченим фахівцям, справжнім знавцям своєї справи  -  міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, нових вагомих  трудових успіхів та досягнень!

Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники вносять вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

В наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.

Щиро бажаємо вам, шановні працівники лісового господарства, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора