Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уряд направляє 294 млн грн на соціальний захист сімей Героїв Небесної Сотні та постраждалих під час Революції Гідності, - Володимир Гройсман

Дата: 11.01.2018 15:19
Кількість переглядів: 474

Уряд направляє 294 млн грн на соціальний захист сімей Героїв Небесної Сотні та постраждалих під час Революції Гідності, - Володимир ГройсманКабінет Міністрів України тримає на постійному контролі питання соціального захисту і надання фінансової допомоги сім’ям загиблих Героїв Небесної Сотні, а також постраждалим під час подій Революції Гідності 2013-2014 років. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду, 11 січня.
Він звернув увагу на те, що всі кроки, направлені на підтримку людей, здійснюються не «під чергові дати», а виключно з міркувань данини пам’яті та вшанування подвигу.
«Сьогодні ми приймемо рішення – не під дату, а по совісті - сказав Володимир Гройсман. - 294 млн грн – це сума, яка піде у родини майданівців. Це наш моральний обов’язок».

Довідково
Фінансова підтримка сімей Героїв Небесної сотні, а також постраждалих під час Революції Гідності здійснюється з 2014 року.
За матеріалами Урядового порталу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора