Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 15.06.2018 15:17
Кількість переглядів: 495

Фото без опису15 червня в районному центрі культури та дозвілля «Гармонія» відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

З вітальними словами на свято завітали  голова райдержадміністрації Володимир Сергічук, заступник голови районної ради Сергій Сутий, головний лікар Волочиської ЦРЛ Віктор Чубар, заступник міського голови Олександр Васильченко, помічник народного депутата України С. Лабазюка Валентина Ряба, голови Війтовецької та Наркевицької  об'єднаних територіальних громад,  а також благодійники та спонсори.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята кращих медичних працівників відзначили грамотами, грошовими винагородами та цінними Фото без описуподарунками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На завершення заходу на всіх присутніх чекав святковий концерт. Так, свої творчі вітання для волочиських медиків підготували учасники дитячих колективів закладів культури та освіти району.

Приєднуючись до всіх привітань, висловлюємо ще раз всім працівникам медичної галузі Волочищини безмежну вдячність за врятовані життя, чуйність та милосердя, бажаємо вагомих результатів у реалізації свого професійного покликання та здійснення найзаповітніших мрій!

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора