Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 25.07.2018 15:13
Кількість переглядів: 721

Фото без опису25 липня 2018 року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Каруна О.В.  проведено  засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

 Так, протягом І півріччя 2018 року членами районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення проведено 52 обстеження суб’єктів господарської діяльності. В результаті обстежень виявлено 38 осіб, що на момент проведення обстежень працювали без належної реєстрації трудових відносин.  Після проведеної інформаційно-роз’яснювальної роботи 2 особи зареєструвались  як суб’єкти підприємницької діяльності, укладено 31 трудовий договір між підприємцями та найманими працівниками, а також укладено 1 трудовий договір з найманим працівником у юридичної особи.

В ході проведення засідання Олег Васильович зазначив, що  за підсумками червня 2018 року середній рівень заробітної плати по підприємствах району склав 6348 грн., що на 358 грн. або 6% більше в порівнянні до січня 2018 року.

У даному засіданні взяли участь 9 роботодавців, яким було наголошено про недопущення виплати заробітної плати найманим працівникам нижче мінімального розміру, встановленого законодавством.

За підсумками засідання кожен  з членів робочої групи  отримав конкретне доручення, а запрошені роботодавці – рекомендації щодо організації роботи, рівня заробітної плати та реєстрації трудових відносин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора