Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

проведено  засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення

Дата: 26.07.2018 15:12
Кількість переглядів: 951

Фото без опису26 липня 2018 року під керівництвом голови райдержадміністрації Сергійчука В.М.  проведено  засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

На дане засідання було запрошено керівників 12 фермерських господарств, які орендують земельні паї у Волочиському районі.

Володимир Миколайович зазначив, що за підсумками червня 2018 року середній рівень заробітної плати у галузі сільського господарства склав 5740 грн., що на 608 грн. нижче  загального показника рівня заробітної плати по району. Крім цього, голова райдержадміністрації зауважив, що за оперативними даними рівень середньої заробітної плати по Україні у червні 2018 року склав понад 8 тис.грн. та наголосив на необхідності підвищення заробітної плати найманим працівникам, зокрема у галузі сільського господарства.

За підсумками засідання члени робочої групи отримали конкретні доручення, а запрошені роботодавці – рекомендації щодо організації роботи, рівня заробітної плати та реєстрації трудових відносин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора