Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хто ти, майбутній олімпієць?

Дата: 08.06.2019 15:07
Кількість переглядів: 640

 8 червня 2019 року в м. Кам?янець – Подільський  відбулись літні сільські спортивні ігри Хмельницької області під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Змагались збірні команди районів та ОТГ Хмельницької області.

         Змагання проходили з таких видів спорту як футбол, волейбол, гандбол, настільний теніс, важка атлетика, легка атлетика. В даних змаганнях прийняла участь збірна команда школярів нашого району.

         Досить вдало на цих змаганнях виступила збірна команда Волочиського району. Беззаперечними лідерами в змаганнях важкоатлетів були наші юнаки               ( тренери М. Кравченко та  В. Івасечко). Перші місця та золоті медалі в своїх вагових категоріях завоювали Васькевич Давид, Курдибаха Валентин, Присяжний Євген, Лісоводський Денис. Срібними призерами стали Шимков Артем, Кравчук Станіслав,  Дячук Роман, Гамарнік Андрій. Бронзу за третє місце отримав Ожиговецький Максим.

         Чемпіонами області стали команди гандболістів (дівчата та юнаки). Готували команди тренери Ніколюк В.В. та Гончарук О.О.

             Бронзовим призером змагань стала наша юнацька команда з волейболу (тренер Гринюк А.М.)

         Також хороші результати продемонструвала команда з легкої атлетики (тренер Клак А.Л.). Золоті медалі на дистанції 800м отримали Шеремета Вікторія та Лазарчук Антон. Ковальська Альона виступила в двох видах програми і виборола друге місце на дистанції 1500м та третє місце в стрибках у висоту. Партута Іван став четвертим в бігу  на 400м та штовханні ядра.

                   Представники збірної команди району та юні спортсмени висловлюють велику подяку за фінансову допомогу  в можливості участі збірної команди Волочиського району в цих змаганнях Благодійному фонду «Ми поруч»  народного депутата України С. Лабазюка ( президент фонду В. Лабазюк). Ви даєте можливість молодим спортсменам перевірити свою спортивну підготовку і прагнути досягти  ще більш високих спортивних результатів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора