Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реконструкція хірургічного корпусу Волочиської центральної районної лікарні – на фінішній прямій

Дата: 21.11.2016 15:07
Кількість переглядів: 865

Фото без описуВиконуються роботи по реконструкції хірургічного корпусу Волочиської центральної районної лікарні з влаштуванням шатрової покрівлі над приймальним відділенням та перехідною галереєю по вул. Незалежності, 68 в м. Волочиськ Хмельницької області.

Загальна кошторисна вартість будівництва – 2747,914 тис. грн. Кошти в сумі 2463,00 тис. грн. виділено державним фондом регіонального розвитку та співфінансування в сумі 273,60 тис. грн. виділено за рахунок місцевого районного бюджету.

На даний час виконано робіт та освоєно коштів на суму 2311,5 тис.грн., в тому числі з державного фонду регіонального розвитку 2037,9 тис. грн.. Будівельні роботипо реконструкції хірургічного корпусу Волочиської центральної районної лікарні продовжуються виконуватися, здача об’єкту в експлуатацію запланована на грудень 2016 року.

Проведення реконструкції хірургічного корпусу центральної районної лікарні дасть можливість покращити матеріально-технічну базу лікарні, скоротити витрати паливно-енергетичних ресурсів на опалення лікарні та забезпечити належний рівень надання медичної допомоги хворим на різні види захворювань шляхом створення сучасного медичного комплексу із застосуванням інноваційних технологій для адекватної  та професійної діагностики, забезпечення сучасними видами лікування, що сприятиме підвищенню доступності медичної допомоги, рівня виживання, якості життя, зменшення соціальної напруги в суспільстві.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора