Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Волочиську проведено заходи з нагоди відзначення 73-ї річниці визволення Волочиського району від фашистських загарбників

Дата: 23.03.2017 15:06
Кількість переглядів: 668

73 роки тому, а саме 23 березня 1944 року наш район було визволено від фашистських військ. В цей день ми згадуємо подвиг захисників та визволителів рідного краю, вшановуємо світлу пам’ять про полеглих, низько вклоняємося перед усіма, хто на собі відчув пекло військових дій.

З нагоди відзначення 73-ї річниці тих подій заступники керівників району та міста, заступники голів ОТГ, ветерани війни та праці, учасники АТО, представники трудових колективів, установ, організацій, громадських об’єднань з площі Центральної скорботною ходою пройшли до пам`ятника воїнам-визволителям у сквері Меморіалу Слави. Всі присутні положили квіти до вічного вогню та вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих у боях за волю нашого краю хвилиною мовчання.

Пам'ять про героїв, вічно житиме в наших серцях, а їх подвиги стануть прикладом для нинішнього покоління, котрому також випало захищати рідну землю.

Також цього дня ми відзначаємо  30-ту річницю утворення ветеранських організацій України. З нагоди пам'ятної події в залі засідань ЦКД «Гармонія» зібрались ветерани війни та праці, діти війни, голови первинних ветеранських організацій району, керівники району та громад.

Першим до привітального слава було запрошено  голову районної організації ради ветеранів О.Довгалюка, який привітав усіх з цими двома важливими  подіями у житті нашого району та побажав всім міцного здоров’я, довголіття, благополуччя та мирного неба над головою.

 

Зі словами вдячності за героїчний подвиг, за досвід та життєву мудрість якої вчать молодих ці поважні люди звернулись до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації О. Карун, заступник голови районної ради С.Сутий, заступник міського голови С.Івченко, заступник голови Війтовецької селищної ради В.Свистун, заступник Наркевицької селищної ради  В.Борисюк, які вони відзначили відзнаками та цінними подарунками окремих із ветеранів.

Помічник народного депутата С.Лабазюка від благодійного фонду «Ми поруч» В.Петрук привітав та подарував для ветеранської організації сертифікат на поїздку до Почаєва.

 Гарного настрою всім додала концертна програма у виконанні артистів міського ЦКД «Гармонія» та Наркевицької ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора