Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2017 15:05
Кількість переглядів: 584

1 червня-Міжнародний день захисту дітей. Це свято, до якого, без перебільшення, причетний кожний. Адже всі ми разом із чудової країни, яка називається - Дитинство. Дорослі завжди робили і будуть робити все можливе, аби дитячі обличчя світилися щасливими усмішками, здійснювалися найзаповітніші дитячі мрії. Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав дітей на життя, відпочинок, дозвілля.

 Щоб подарувати до цього свята  дітям Волочищини святковий настрій  1 травня у місті Волочиськ на площі Центральній відбулися урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей за сприяння благодійного фонду народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч»

З привітальним словом до дітей та гостей звернулися народний депутат України С.Лабазюк, голова районної ради С.Пазюк та міський голова К.Черниченко. Вони  побажали діткам міцного здоров’я, гарного відпочинку, домашнього затишку і дружнього родинного кола.

Після того  відбулося нагородження переможців конкурсу малюнка «Моя сім’я – моя країна», учнів загальноосвітніх шкіл, творчих колективів та футбольної команди ДЮСШ за творчі досягнення та перемоги, представлено концертно-розважальну програму за участю хореографічних і вокальних колективів Волочиського району.

Усі присутні дітки мали змогу поласувати безкоштовним морозивом та відвідати атракціони надані благодійним фондом Сергія Лабазюка «Ми поруч».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора