Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2017 15:05
Кількість переглядів: 617

Фото без опису1 червня-Міжнародний день захисту дітей. Це свято, до якого, без перебільшення, причетний кожний. Адже всі ми разом із чудової країни, яка називається - Дитинство. Дорослі завжди робили і будуть робити все можливе, аби дитячі обличчя світилися щасливими усмішками, здійснювалися найзаповітніші дитячі мрії. Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав дітей на життя, відпочинок, дозвілля.

 Щоб подарувати до цього свята  дітям Волочищини святковий настрій  1 травня у місті Волочиськ на площі Центральній відбулися урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей за сприяння благодійного фонду народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч»

З привітальним словом до дітей та гостей звернулися народний депутат України С.Лабазюк, голова районної ради С.Пазюк та міський голова К.Черниченко. Вони  побажали діткам міцного здоров’я, гарного відпочинку, домашнього затишку і дружнього родинного кола.

Фото без описуПісля того  відбулося нагородження переможців конкурсу малюнка «Моя сім’я – моя країна», учнів загальноосвітніх шкіл, творчих колективів та футбольної команди ДЮСШ за творчі досягнення та перемоги, представлено концертно-розважальну програму за участю хореографічних і вокальних колективів Волочиського району.

Усі присутні дітки мали змогу поласувати безкоштовним морозивом та відвідати атракціони надані благодійним фондом Сергія Лабазюка «Ми поруч».

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора