Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впустіть диво у своє життя!

Дата: 26.09.2018 14:53
Кількість переглядів: 729

Фото без опису26 вересня 2018 року, напередодні святкування Дня усиновлення, службою у справах дітей районної державної адміністрації, в міській бібліотеці проведено годину спілкування «Впустіть диво у своє життя!». На захід запрошено усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, працівників КУ «Центр надання соціальних послуг». Учасники заходу мали змогу переглянути документальний фільм «Усиновлення – це любов назавжди!». У своєму виступі завідувач сектору усиновлення, опіки та піклування і сімейних форм виховання служби у справах дітей Павлюк Б.Л. наголосила на значущість усиновлення у забезпечені права кожної дитини на виховання в сім’ї, висвітлила проблему дитячого сирітства, зазначила, що за останні роки збільшилася кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які в  силу певних причин втрачають батьківське піклування, можливість зростати у сім'ї, в атмосфері турботи та любові.

Фото без описуСаме в умовах сім'ї дитина може бути повністю підготовлена до самостійного життя в суспільстві. Батьки дають дітям життя, відповідають за догляд та виховання, допомагають відчути душевне тепло, передають дітям досвід поколінь, життєві цінності та духовність, надають зразок для наслідування. Усі ці потреби життєво необхідні для кожної дитини, якого б Фото без описувіку вона не була.

Ми щиро радіємо, що в нашому районі чимало людей, які вболівають за долю дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківської опіки. В цей день ми щиро дякуємо та вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата й маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов. Хай повниться дитячим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Разом з тим, Богдана Любомирівна запросила присутніх на Всеукраїнський флешмоб, який до Дня усиновлення буде проводитись о 14.00 28 вересня 2018 року на Центральній площі міста. Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до свята. Тільки разом ми можемо допомогти дитині жити в родині!       

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора