Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники влади відвідали сім'ї померлих воїнів-інтернаціоналістів та поклали квіти до могил загиблих

Дата: 11.02.2019 14:46
Кількість переглядів: 792

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України від 11.02.2004 року, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день не випадковий. Він приурочений до річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.

З 1979 року по 1989 року близько ста п'ятдесяти тисяч українців пройшли через горнило «афганської війни». 290 українців не повернулися з Афганістану, 62 - вважаються зниклими безвісти або потрапили в полон. Отримали поранення більш ніж 8 тисяч українців, 4 687 з них повернулися до рідних домівок інвалідами.

З нагоди відзначення цієї дати, 11 лютого перший заступник голови адміністрації О.Карун, голова районної ради С.Пазюк, разом із представниками районної Спілки ветеранів Фото без описувійни в Афганістані, керуючим справами Війтовецької ОТГ А. Березою, головою Наркевицької ОТГ Л. Гулою, старостою с. Трительники Т. Бегдай, старостою с. Бубнівка Т. Ковтун  відвідали могили загиблих воїнів-афганців у селах Зелена, Баглаї, Бубнівка та смт. Наркевичі  а також членів їх сімей: Колодій Ганну Кирилівну (с. Баглаї), Гуцал Лілію Кіндратівну (с. Бубнівка), Шкабат Марію Карлівну (с. Зелена). Представники влади вручили батькам продуктові набори та матеріальну допомогу, поклали квіти до могил загиблих.

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора