Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники влади відвідали сім'ї померлих воїнів-інтернаціоналістів та поклали квіти до могил загиблих

Дата: 11.02.2019 14:46
Кількість переглядів: 777

Відповідно до Указу Президента України від 11.02.2004 року, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день не випадковий. Він приурочений до річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.

З 1979 року по 1989 року близько ста п'ятдесяти тисяч українців пройшли через горнило «афганської війни». 290 українців не повернулися з Афганістану, 62 - вважаються зниклими безвісти або потрапили в полон. Отримали поранення більш ніж 8 тисяч українців, 4 687 з них повернулися до рідних домівок інвалідами.

З нагоди відзначення цієї дати, 11 лютого перший заступник голови адміністрації О.Карун, голова районної ради С.Пазюк, разом із представниками районної Спілки ветеранів війни в Афганістані, керуючим справами Війтовецької ОТГ А. Березою, головою Наркевицької ОТГ Л. Гулою, старостою с. Трительники Т. Бегдай, старостою с. Бубнівка Т. Ковтун  відвідали могили загиблих воїнів-афганців у селах Зелена, Баглаї, Бубнівка та смт. Наркевичі  а також членів їх сімей: Колодій Ганну Кирилівну (с. Баглаї), Гуцал Лілію Кіндратівну (с. Бубнівка), Шкабат Марію Карлівну (с. Зелена). Представники влади вручили батькам продуктові набори та матеріальну допомогу, поклали квіти до могил загиблих.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора